Garmin Forerunner 265, lagan, svijetao i napravljen za sve udaljenosti. Pripremite se za svoju sljedeću utrku od 10 km ili polumaraton i osmislite strategiju svoje izvedbe na maratonu s widgetom za natjecanje, personaliziranim dnevnim prijedlozima za trening, ocjenom spremnosti za trening, naprednim parametrima treninga i pregledom oporavka i više. Uz Forerunner 265 možete predvidjeti svoje vrijeme potrebno za dovršetak udaljenosti na temelju podataka o stazi, vremenu i performansama.

Napredni pametni GPS sat za trčanje u dvije veličine, za široka i uska zapešća, omogućuje da svaki pogled na sat zablista na amoled zaslonu u boji osjetljivom na dodir.

Dobijte preglede spavanja i izglede za vježbanje čim se probudite – zajedno sa statusom varijabilnosti otkucaja srca i vremenskim prilikama. Baterija osigurava do 13 dana napajanja u načinu rada pametnog sata.

Trčanje možete podići na višu razinu užitka uz glazbu na zapešću.

Ovaj pametni sat mjeri važne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme kontakta s tlom, a također kontinuirano mjeri otkucaje srca na vašem zapešću kako bi vam pomogao u procjeni razine napora tijekom aktivnosti.

Steknite dubinsko razumijevanje svog ukupnog zdravlja, oporavka i izvedbe vježbanja pomoću varijabilnosti otkucaja srca tijekom spavanja. Pogledajte svoju trenutnu razinu kondicije i pratite svoj napredak dok slijedite svoje ciljeve. Saznajte imate li miran, uravnotežen ili stresan dan.

Forerunner 265 dolazi s unaprijed instaliranim besplatnim treninzima kao što su HIIT, trening snage, kardio, joga i pilates. Krenite na put bez problema bez gotovine ili kartice, uz Garmin Pay plaćanje je jednostavno, sigurno i brzo. Prijatelji i obitelj mogu pratiti vašu lokaciju u stvarnom vremenu i vidjeti unaprijed planirane rute.

 

Više informacija na https://www.garmin.com/hr-HR/p/886785/pn/010-02810-11